Skip to Content

Loesje België

  We zitten ook op Facebook

Loesje is een internationale vereniging, die posters verzint, maakt en verspreidt. Posters met een onverwachte kijk op de werkelijkheid, dingen om over na te denken, en humor als inspiratiebron. Het doel is om progressieve gedachten in de samenleving te stimuleren.

Een affiche kan een stimulans zijn om zelf teksten te creëren of zijn eigen mening op een zekere manier te uiten. Men brengt mensen op een idee, sommige van deze ideëen veroorzaken nieuwe ideëen, en deze ideëenuitwisseling is een bron van inspiratie voor nieuwe posters.

Schrijf je in op de mailinglijst:

Loesje is al vele jaren bekend in Neder- en buitenland. De Russen, Portugezen, Amerikanen,.. zijn al geruime tijd verenigd in hun vruchteloze pogingen de naam "Loesje" correct uit te spreken ("it's pronounced Loo-shuh"). Ook in België is ze nu zeer actief.

Wil je eens meedoen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons.

We geven ook workshops voor derden. Het resultaat van zo'n workshop is een serie Loesje-posters, waarvan de teksten door de deelnemers zelf geschreven zijn en de onderwerpen door hen zelf aangedragen zijn.group | by Dr. Radut